Over Remkes bv

Remkes scheidingswanden en systeemplafonds
Een lege ruimte. In gedachten brengen wij u die ruimte tot leven. De vloer de werkplekken, functionele verlichting. U weet precies waarvoor dit vertrek bestemd is: werken, recreëren, demonstreren, verkopen, creatief zijn of vergaderen. De cruciale vraag is nu: hoe maak je van zo’n neutrale ruimte de ideale plek om te werken? Dan wordt het tijd om aan Remkes te denken. Remkes veranderd “de neutrale ruime” in een “persoonlijke ruimte”. Vergroten, verkleinen, verhogen, verlagen, versmallen, verbreden. Alles is mogelijk, zonder ook maar een duimbreed in te leveren op het gebied van stijl, esthetiek, karakter en kwaliteit. Op de ontwerpafdeling van Remkes vult de kale ruimte zich verbazend snel met strategisch geplaatste wanden, waaruit de werkplekken ontstaan. Verhoogde of verlaagde plafonds bieden nieuwe perspectieven en “ het juiste licht op  de juiste plaats’ maakt de woon-  of werkplek compleet. Bij Remkes gebruiken we demontabele systeemwanden en –plafonds, die meestal uit eigen voorraad leverbaar zijn.

Wat levert Remkes
Speciale (systeem)plafonds – “van een kille ruimte naar een prettige werkplek” In iedere maat en in iedere ruimte inpasbaar. Materialen: metal-stud, hout, metaal. Talloze dessins en structuren: Klassiek, modern, trendy. Onze plafonds zijn bepalend voor de juiste sfeer en identiteit van een vertrek. Bij ieder budget past een plafond.

Systeemwanden RMA – “Morgen al een ander kantoor” Gemaakt van hoogwaardige en duurzame materialen met een zeer hoog afwerkingniveau. Materialen: metalstud, RMA. Ook geschikt voor luxe vertrekken (directiekantoren, horeca). De RMA wanden zijn demontabel, maar dat is na plaatsing echt niet te zien. Ons ervaren montageteam kan de wanden snel verplaatsen, zodat u uw gebouw van vandaag op morgen een geheel andere indeling kunt geven.

Verlichting – “Nieuw licht op de zaak” U heeft keuze uit 1001 verlichtingsstijlen en –armaturen. Sfeervol, zakelijk en alles er tussen in. Wij integreren het verlichtingsplan in uw ontwerp. Onze expertise strekt zich uit tot ontwerpen als ontwerp, design, brandveiligheidseisen, akoestiek. Daarom kunt u ons reeds in een pril stadium bij het plan betrekken.

Geen ruimte is gelijk, geen opdrachtgever is gelijk. Ieder werk is voor ons dus uniek en vraagt persoonlijke aandacht. Daarom heeft Remkes een eigen montageteam van ruim tachtig vakmensen, die eer in uw werk leggen. Remkes staat garant voor de topkwaliteit van de geleverde producten en voor de vakkundige montage. Eigen vertegenwoordigers en kantoorpersoneel zorgen bovendien voor degelijke aftersales en service 

BEL VOOR SCHERPE  OFFERTE OF EEN GOED ADVIES